Geboortekaartjes worden de dag van de geboorte of de dag nadien gedrukt, afhankelijk van het uur dat je de gegevens doorstuurt en de drukte bij de drukker. (Geboortekaartjes krijgen bij de drukker voorrang)

Je kan de kaartjes tot 18uur (op vrijdag tot 17uur) bij de drukker in Hasselt afhalen. Na 18 uur kan je de kaartjes bij mijn thuis in Hasselt afhalen (enkel op afspraak). De drukker werkt niet in het weekend en op feestdagen.

 

Is Hasselt te ver voor u? Geen probleem. De kaartjes worden op de dag dat ze gedrukt worden via Bpost verzonden. Wij vragen hiervoor €4,95 verzendingskosten. De volgende dag wordt het pakket bij het opgegeven geleverd. Let wel dat er iemand thuis is, anders gaat het pakket terug naar het postkantoor en kan je het de volgende werkdag pas afhalen. Je kan er ook voor kiezen om het pakket te laten leveren in het door u gekozen postkantoor. Je kan het pakket afhalen wanneer het u past.

 

Een derde mogelijkheid is dat u mij de klaargemaakte enveloppen met adres en postzegel vooraf bezorgt. Wij zullen de dag dat de kaartjes gedrukt zijn deze op de post doen. Voor deze extra service vragen wij €7,50.

 

(Studijoke is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij de post of drukker)